05 heinäkuuta 2014

Vesisadetta,lohturuokaa ja jalkapalloa.

Hellou. Tänään on aamusta asti välillä ollut sadekuuroja. Ainakin täällä Oulussa. Joten on tullut koko päivä ja ilta katsottua jalkapalloa. Sekä telkkaria muutenkin. Illalla käytii iltapalalla murunkans subissa, sen jälkeen Hiirosessa, jossa potkittiin vähän jalkapalloa. Serkku poikakin tuli potkimaan. Loppu ilta meneekin herkkuja syödessä tietokoneen ääressä. Toivottavasti huomenna ei satais! Pääsis rullisteleen! 

mun lemppari subi. Kinkku aurajuustolla :)

Ajattelin esitellä uudethousut mitkä bongasin kaverilta. Ihastuin heti nuihin leopardi lahkeisiin. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Minun onnekseni kaveri suostui myymään housut minulle halvalla. Pulitin housuista vain 20 euroa!

lähikuvaa lahkeisra. lahkeiden sivulla vetoketjut.

 Ja housut takaa. Minusta housut istui tosi hyvin jalkaan ja oli mukavan tuntuiset. Harvinaista oli että tunsin tarvivan vyön housujenkanssa. Yleensä farkut pysyy hyvin jalassa ilman vyötä. Ja nämä housut oli muuten niin sopivat. Pitkästä aikaa semmoiset farkut joiden lahkeita ei tarvinnut lyhentää. Yleensä aina kun löydän muuten sopivat farkut, niiden lahkeet on liian pitkät.


tästä kuvasta huomaa lahkeiden vetoketjun helposti.

Ja pökät vielä edestä. Mitäs tykkäätte? Musta nää on niin hirveellä tavalla siistit. Rakastan. !


paita on joku vanha joskus onlysta.

Pari päivää sitten postiluukusta tipahti myös pikku paketti missä oli niin söpöt, mutta myös seksikkäät alkkarit. Tilasin nämä  hersecret-nimeltä sivustolta. (www.hersecret.fi) Tämä oli ensimmäinen tuote mitä tilasin sivustolta. Tosi hyvä ja nopea toimitus. Aion jatkossakin kyllä tilata tuotteita kyseiseltä sivustolta. Ihania paitoja! Kannattaa tsekata. Suosittelen kaikille naikkosille!

hihi, sexy ;D

Tähän loppuun esittelen vielä pikku asukuvan illan vaatetuksesta. Jätin jalkaani ne uudet farkut. Mutta oli sen verran kylmä ilma että päätin pukea pari Adidaksen paitaa kerroksittain. Söpöt värit piristää näin synkkänä sadepäivänä. Kummatki paidat on ostettu turkista turkin aitoja. :DYhdistiin asuun ison mustan HM:n shopperi laukun ja pinkin snäpärin! Hui! Mutta ei tässä muuta tälläkertaa! Moikka! 

pinkkiEi kommentteja:

Lähetä kommentti