28 heinäkuuta 2014

Tälläkertaa ei otsikkoa ;)

Heippa! Tulin tekeen tämmösen postauksen joka sisältää vähän kaikkea mitä koneelta löyty. En oo jaksanu tänään oikein laittautua mitenkään. Koska on niin huono ilma ja mun kaula ei oo vielä parantunut.  (kerroin edellisessa postauksessa syyn kaulan aukeamiseen.) Mutta alempana kuvaa tältä päivältäkin.

tänään pääsi käyttöön uuet salama korvikset 

Viimeviikolla sain aikaiseksi vähän järjestettyä mun ja murun hajuveet samaan paikkaan. Ennen hajuvesiä löyty ympäri kämppää joten ihan loistava idea oli laittaa kaikki helposti saataville. Olihan tähän alkuun totuttelemista. Mutta nyt jo osaa hakea kaikki oikeilta paikoilta. Mukavaa!

melkeempä kaikki meijän havuvedet
Tässä seuraavaksi esittelen muutamia kuvia huhtikuunlopun turkin matkasta..

Hotellin takapihalla oleva ruokapaikka.
tässä kuvassa on keskeneräinen laituriValkoinen koppi oikealla on pankkiautomaatti.

Hotellihuoneiden takapihalla kasvoi sitruunapuita! Puista tuli ihanan raikas, makea, ja kirpeä tuoksu! 

sitruuna puu

Useimmat tarjoilijat olivat  hyvin mukavia ja huumorin tajuisia!


paikallinen tarjoilia

Tässä kuvassa olevat miehet yritti jankuttaa mulle että menisin kamelin selkään istumaan ja otettaisiin valokuva. En uskaltanut. Mutta onneksi mun pupu uskaltautui ja sen sain ikuistettua kuvaksi! (en julkaise kuvaa hänestä ilmanlupaa)

kameli

Anopinkans bongattiin feikki LV:n laukut yhteishintaan 20 euroa! Ei paha! Minun omasta laukusta on vaan päässyt irtoamaan toinen kahva :(

"louis vuitton"

Laukunkanssa samaa kuosia oleva lompakko maksoi melkein saman verran kuin laukku. Joka oli hyvä ostos! Lompakko sattuu nimittäin olevan vieläkin ehyt. Vaikka ollut päivittäisessä käytössä. Kello lähti myös mukaan turkista hintaan 5euroa. Sen ostin vain tuon leo kuisin takia. Valitettavasti kuva on hieman epäselvä kellon osalta.

huomatkaa muka d&g:n kello ;)

Niin kuten aikaisemmassa turkkipostauksessa kerroin kulta pyysi minua kihloihin. Kuin söpö ajatus ja jää hyvänä muistona turkista mieleen. Eli virallinen kihlapäivä  22.04.2014 <3

puss puss

En erityisemmin tykännyt paikallisesta Efes-oluesta. Joten kysyin yhdeltä mukavalta Hasanilta neuvoa oluen suhteen ja hän suositteli Miller olutta minulle. Joten pitihän sitäkin kokeilla.
Monissa ruokapaikoissa oli mahdollista vuokrata Hookahi käyttöön. Hookah on siis vesipiippu mistä poltetaan makutupakkia. Me ostettiin tämmöisiä samannäköisiä mutta pienempiä kaksi kappaletta ihan vain koristeeksi kotia!

hookah

Tässä on kuva minusta ilman meikkiä. Kädessä söpö boko jonka toin turkista tuliaiseksi eräälle ystävälleni.

turkin tuliainen hyvälle kaverille

Paikallinen ruoka paikka. Täällä käytiin kerran syömässä kebabbia joka on turkkilaisten herkkua. Itse en erityisesti tykännyt siitä. Parempaa kebabia saa täältä suomesta. Siis tämä on minun oma mielipide. Vähän jäi harmittaan etten kokeillut kana-kebabbia. Ensi kerralla sitten sitä.


Alanyan keskustan marketin viereltä alkaa iso bazaari. Basaari alue oli kuin iso tori. Ja tuolla jos jossain täytyy muistaa tinkiä! ja PALJON! Sanonpahan vaan että mua päästiin huijaamaan parikin kertaa.. Ensiksi ostin yhden hajuveden 50 liiralla. Kun toinen myyjä tuli jälkeen päin tarjoamaan kaksi hajuvettä 40 liiralla. Kunnes loppuen lopuksi olin jo taxissa palaamassa hotelliin ja näin ikkunasta kyltin kojun edessä kaikki hajuvedet 2 euroa / kappale. Eli noin 6 Liraa... Silloin mua ärsytti, mutta opinpahan aikaki sen ettei kannate ekana ostaa heti. Vaan ensiksi kannattee kierrellä ja vertailla hintoja.


basaari


paikallisia kauppiaita joilla ilta vajotus :D

Hauskaa illanjatkoa kaikille!


MimaEi kommentteja:

Lähetä kommentti