31 heinäkuuta 2014

Rainy day

 Iltaa! Postausten aloitus on kyllä vaikeaa. Jotenkin jumitun liikaa miettimään aluksi otsikkoa. Sen jälkeen on pää ihan tikissä. :D  Niinkuin aikaisemmassa postauskessa kävikin ilmi että tänään on ollut ukkosta ja hirvee vesisade. Nyt taivas on jo kirkastunut. Hirveen kuuma sisällä. Ajattelin esitellä teille Hm:n paketin sisällön ja lähteä haukkaan raitista ilmaa. Mutta ennekuin alan esitteleen niin pakko mainita että tehtiin kullankans tänään pizzaa ja oli parasta pitkään aikaan.Vaikka ostettiin valmispohjat ku laiskotti.:D

 Nonniin.. Aloitetaan aluksi tämmöisella Jumbo huulirasvalla jonka tilasin sen tuoksun takia. Eli huulivoiteen tuoksussa on vaniljaa ja omenaa! Yllätyin ihan sikana kun otin purkinkäteen.. En osannut kuvitella että se on niin iso. Senpä takia heti alempana kuva missä näkyy myös normaali huulirasva. Pääsette vartaamaan kokoeroa. Huomattava eikös vain?


Valtava kokoero

 Oon pitkään haaveillut uudesta varjostus siveltimestä. Se löytyi kätevästi tämmöisestä setistä mikä sisälsi lisäksi luomiväri siveltimen ja poskipunaharjan. Ja tämä koko setti oli vain 4,95 Euroa. Ja en voinut vastustaa pinkkiä. Oon varmaan 4-luokasta asti tykännyt tosi paljon pinkistä väristä. Aika ihanat, en oo ehtinyt vielä kokeilla mutta sormituntumalla hyvin pehmeiät. Se on plussaa! :)


luota pinkkiin

 Oon aina vihannut haaremihousuja. Tai viha on ehkä väärä sana. En ole tykännyt aiemmin. Mutta leopardikuvion takia en voinut vastustaa. (aaw) Housut taisivat olla vielä -50% joten miksikäs ei? Ja leopardikuosia ei voi koskaan omistaa liikaa.


vähän huono kuva, ei toinen lahjekkaan näy kokonaan.

 Tämä toppi oli vain 3 euroa! Ei ollenkaan paha! En ole aiemmi ostanut ns. sinapin keltaisia vaatteita. Mutta tämä oli päälläni kaunis ja istui hyvin. Saa nähä tuleeko käyttöön vai jääkö kaapin pohjalle.


käärmä kuosi

Rantatunika on luonnovalkoinen missä mustaa. Tunika on läpikuultava. Ajattelin yhditää leggareihin ja pistää kivan topin alle.Ponnareita tarvii aina. Nämä oli kivoja ja menee myös käsikorunakin hätätapauksessa. Tulevaisuudessa itselläni käyttöä varmasti paljonkin erinlaisille ponnareille ja pinneille. Lähden nimittäin 6 päivä elokuuta opiskeleen Raaheen Hiusalaa! Ihanaa, Toivottavasti opin uusia kivoja kampauksia nopeaa. Vähän harmittaa pitkät koulumatkat ja se etten näe niin paljon kultaa.


2 euroa paketti

testailua


Löysin myös kivan näköiset kynttilät olohuoneeseen! Ja näähän oli vaan nelkun.  i <3 u


Tämä neuletakki oli se pääsyy että tilasin ylipäätänsä taas hmltä rompetta. Oon pidemmän aikaa himonnut jotain ohuttaneuletta. Ja kuinkas sattui tätä löytyi oikeaa kokoa vaalean punaisena. Oon niin onnellinen. Tämä pääsi heti tänään käyttöön. Postauksen lopussa asukuvaa tästä, tältä päivältä.

tää on oikeesti kyl vaalean roosan värinen
Tyynynpäällinen. Kultsille löyty tämmönen. Jotenki tuli heti mieleen että tää vois olla sen tyylinen. Toivottavasti tykkää! Uskoisin.Sitten  hopea rannekoru. Tykkään yleensä enemmän hopeasta entä kullasta. Mutta ostan joskus kultaisiakin koruja vaihtelunvuoksi.


 Tämän päivän rennot asu kuvat. Ei sitä kummosempia tarvikkaan kun völläilee sisällä. Meikitön minä ja kaikki asusteet ja vaatteet hmltä.

Nautiskelkaa torstai illasta! 

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, ite kans rakastan leopardi-, seeprakuvioo vaatteissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mukava tietää etten oo ainut joka on ihan lovena nuihin kuoseihin :)

      Poista