25 kesäkuuta 2014

SALE

Heippa! Kävin keskustassa pikaiseen ja siellä oli joka kaupan ikkunassa sale mainoksia. Alehömppää on aina kiva ostaa. Ostaa semmoisia juttuja mitä ei normaalihinnalla välttis ostaisi. Ja tässä esittelen pienet löytöni teille kaikille! 


Ensiksi ostin ginasta muutamat mukavat alushousut hintaa yhteensä vain 5euroa.


Tämäkin kaulakoru lähti vielä ginasta mukaan. Vaikka en paljoa kaulakoruja ole oppinut käyttämään.


Glitterissä oli kokonainen seinä täynnä koruja -50% SALE lappuilla. Sieltä mukaan lähti nämä söpöt korvikset. Glitteriin palaan ehdottomasti heti rahapäivänä ;) Aivan ihania bling bling kaula koruja! Sitten kaikkia kesäisiä pinkkejä korviksia! nams!Yver rocherin monoi de tahiti on ihanan tuoksuinen. Ostan sitä joka kesä ainakin yhden pullollisen. Sininen suihkugeeli on mielestäni sitruksinen.  Nämä ihanuudet vain 1.90e/kpl.Nämä olivat kumpikin noin 2 euroa tarjouksessa ja päätyivät mukaan. Kumpaakaan en ole aiemmin kokeillut. Perus marketti shampoista hyvä on sunsilk punainen hoitoaine värjätyille hiuksille. Tekee hiuksista tosi kirkkaat ja pehmeät.


Hm:n söpöt stringhousut vain 3 euroa. Se on tuo leopardi kuosi mitä ei voi vastustaa ikinä. :)


Henkkamaukalta ostin myös tuon korvispaketin. Kynsien "hoito"paketin. Ja duo-huulikiillon. Missä on kaksi eri väria samassa purkissa.


lähikuvaa duo huulikiillosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti