16 kesäkuuta 2014

Last week

Hei! Tälläviikolla on sattunut kaikkea.. Mutta aloitan tärkeimmällä asialla. Pääsin vihdoin kouluun mihin oon yhteishaussa hakenut jo useammin. Eli kyseessä on minun lempiammatti josta olen haaveillut pienestä asti. Hiusalan perustutkinto. Kampaajalla on niin mukava käydä. Minua itseä on hiustenvärjäys on kiehtonyt ala-asteesta asti. On ollut vaikka minkäväriset hiukset. Hahah kerran oli jopa neonvihreet tai semmoset kaameet :DD Voisin laittaa tänne blogiin siitä joskus kuvan. :D

Tosiaan vähän surullista siinä että pääsin kouluun on se että koulu sijaitsee erillä paikka kunnalla kuin omakotini, poikaystävä, ystävät ja perhe! Eli ne rakkaimmat ja tärkeimmät. Koulu sijaitsee Kemissä. Kemi on aika paljon pienenpi paikka ku Oulu :/ Ääh. Kouluun on kotoani noin 115 kilometriä. Mutta toivonmukaan keksin jotai että nään paljon läheisiä enkä kuole yksinäisyyteen kemissä.

Pari päivää sitten käytiin subwaysta ostaa tosi monta subia. Enkä suosittele kellekkään jossei tuu kaikki heti syöntiin. Seuraavana päivänä ei ollu enää yhtäähyvää! kyllä tuore on tuore. Mut subi on ihana aina<3
subway

Tässä ois sitten ne ns. peppuhousut. :) Huhhuh, johan niitä on ootettu. Jo aiemmin maisitsin että tilasin nää ihanuudet. Tilasin nämä aikoja sitte joten toimitus oli tosi hidas. Mut nää on todellaki ihanat! Kunno peppuhousut, jonku ajanpäästä voisin sijoittaa tälläsiin farkkufreddyihin! :)

wr.up 

Tässä vielä epäselvä kuva housuista ja mun palaneista olkapäistä. Ihanat nuo rusketusrajat. Yleensä en ikinä rusketu. Vaikka olin viikon siellä turkissakin niin en ruskettunut. Nyt oon vihdoin saanu rajat ja pitihän ne ikuistaa! Lupaan laittaa tänään kameran laturiin ja ottaa tarkemman kuvat housuista ja lisätä ne tälläviikolla! :)

ihana puhelinlaatu. Anteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti