21 toukokuuta 2014

New Make up from H&M

kaikki uudet meikit.
Päivää!  Pahoittelen häiriöitä. Elikkä tämä postaus oli julkaistu alun perin eilen illalla ennen toista meikki postausta. Kunnes huomasin pari isoa kirjoitus virhettä ja vahingossa sekoitin koko homman. Sen seurauksena joutuin palauttaan postauksen luonnokseksi. Että ehin tänään korjata sen.

Mutta joo. Tänään näyttää olevan ihanan aurinkoinen ilma taas. Eilen siis tuli kauan odottettu h&m:n paketti. Paketin piti siis tulla jo viime viikolla. Eli se oli viikon myöhässä. 

Paketissa oli kaikkea, meikkejä,vaatetta ja vähän ns.sisustus juttujakin. Ekana päätin esitellä meikit. Koska tosiaan oli muitakin uutuus meikkejä. Jotka huomaatte eilisen illan postauskesta.aurinkopuuteri, pinkkiluomiväri rasia.
Aurinko puutereita en entuudesta omista kuin yhden. Joten tämä lähti heti ostoskoriin mukaan. Tämä oli tämän kesän pakko saada-ostos. Tätä aurinko puuteria olen ehtinyt jo kokeilemaan. Ensivaikutelma puuterista oli liian päivittynyt. Mutta pienelle häivytyksella sain aikaan kauniin hehkun. Ihoni tosiaan on muutenkin tosi vaalea minkä vuoksi otin vaaleanruskean puuterin. Saatavilla oli myös tummanruskea. Ja aurinkopuuterilla hintaa oli VAIN 3,99Euroa!

Luomiväriä en ole kerennyt kokeilemaan mutta huomasin värien olevan kimaltelevia joten sopivat kesään. Ja tuovat varmasti kivaa piristystä.

Tämä ihana iso paletti vain 8.95 E!
Tämä paletti tulee olemaan varmasti kovassa käytössä.  Ehdottamat suosikit ovat kaksi ensimmäistä pystysuoraa riviä. Vasemmalta katsottuna. 

kulmaväri

Kulma värejä en ennen ikinä ole kokeillut. Yleensä käytän vain kulma kynää. Ja satunnaisesti värjään kulmani kestoväreillä. Tästä voisin tehdä tarkempaa postauta kunhan ehdin kunnolla kokeilla. Tänään aamulla kokeilin eka kerran ja olin ihan tyytyväinen.

Tämä ihana huulipuna kynä on varmasti loppuun käytetty ennenkuin kesäloppuu! Aivan ihana piristys. Tämän kanssa ei ole pakko käyttää kuin ripsaria niin paranee lähtä piitsille! Näitä mulla onkin entuudesta yksi tummempi pinkki/roosa. Tämä oli siis roosan värinen. Huulilla ihanan luonnollinen. 

Mitä mieltä te olette aurinkopuutereista? 
Onko teillä aurinkopuutereita? Jos niin minkämerkkistä? Ja onko hyvä?

Nyt sain tehtyä tämän postauksen uudestaan ja minulla on tunne että jotain tästä puuttuu :( Mutta ei siinä sen kummenpaa pitänee lähteä ruoka kauppaan! :) Moi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti