03 toukokuuta 2014

Kesäfiiliksis!Pöö!

Turkin matkalta elossa selvitty. Vaikka aluksi lentokone pelottikin. Ei se ollut yhtään paha. Vähän korvat meni tukkoon.

maisema

Hotelli huone oli tosi kiva, varsinkin silmääni pisti hienosti taitellut pyyhkeet ja ruusun terälehdet.
Heti aluksi ei malttanut purkaa edes laukkuja. Kun oli kiire tutkimaan hotellia ulkoa. Ulkona oli vielä siistimpää kuin sisällä. Siivojat kävelivät melkeen kokoajan keräten roskat ja lakaisten hiekat. Muutenkin ennakko luuloista huolimatta Turkkilaiset olivat hyvin ystävällisiä ja kohteliaita kavereita :)


makuuhuone
wcssäkin oli ruusun terälehtiä
Pitkän ja väsyneen matkan jälkeen oli tosiaan pakko päästä syömään ja nautiskeleen pari olutta.

pizzaa
paikallinen olut
Matkan aikana kerran oli aamupäivällä 10minuutin sadekuuro. Muuten sää oli erinomainen kokoajan. Päivällä parhaillaan 29 astetta. Ruuasta en niiin välittänyt. Vaikka kaikki kehuivat melkein ruokia. Varsinkin turkkilaista kebabbia. Maistoin kebabbia monessa eri paikassa. Kaikissa se menetteli mutta kyllä meillä on täällä suomessa parempaa kebappia. Jaruokaa <3 Ihana oli syödä kotimaassa kun palasimme. Eniten matkalla harmitti kun en nähnyt kärppien finaalia. PARASTA oli että kärpät voitti! <3 Ja mentiin Jaminkans kihloihin! <3


kaveri :Dyksi altaista
Heti hotellin lähellä oli bazaarin tapainen kauppa. Myös lähellä oli muitakin kauppaja. Melekein kaikissa kaupoissa oli mahdollista tingata. Esimerkiksi Laukku 90 liraa voisi tinkiä jopa 30 liraan. Ruoka oli mielestäni suht. edullista.

9liraa ateria

15 liraa ateria

Kotona on nyt erittäin mukava olla. Lähtisin kyllä uudestaan käymään turkissa milloin vain. Mutta oma sänkyhän se paras on!Turkista sain tuotua paljon tuliaisia ja iloisia matka muistoja. Parin turkkilaisen kanssa tutustuttiin vähän paremmin. Heitä tuli vähän ikävä. :pmos <: 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti