27 maaliskuuta 2014

Torsdag

Heissan!
Tämä päivä on ollut aika kiva. Aamusta kävin koneella kirjoitteleen jotai pientä. Oottelin kultaa koulusta ja lukkiin trendiä ja cosmopolitania. Kun kulta tuli koulusta ja oltiin koko päivä ulkona kavereittenkanssa. Aurinko paistoi hyvin muttei vielä kovin lämmittänyt. Kesää odotellessa.Tilaaja lahjaksi sain nämä lumenen tuotteet ja tänään testasin kaikkia. Valokynää en ole ikinä ennen käyttänyt joten vaikea arvostella tai verrata sitä muuhun. En usko että se tulee olemaan koskaan kovassa käytössä minulla itselläni.
Tämä cc-voide on mun uus suosikki joka tulee jäämään pysyvästi mun meikki pussiin! Tuote oli tosi mielyttävä levittää. Ja peitti mielestäni virheet hyvin.

Ripsiväri oli mielestäni ihan ok. Mutta en itse ostaisi kyseistä tuotetta meikki pussiini. Jäin kaipaamaan pituutta ripsiini.

Tänään illalla kulta yritti keksiä uutta limukkaa itellensä. Molekick on kuulemma tämän taidejuoman nimi. Nyt tämä on jääkaapissa kylmettymässä. Omasta mielestä lämpimänä ei ainakaan ollut kovin hyvää mutta kyllähän sitä joi! :) Hahahh.

Moikka moi! - mima 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti